SOÄžUKSU SAYFÄ°YESÄ°NDE
Deniz kenarında fevkalâde manzaralı arsalar peşin ve taksitle satışa çıkarılmış ve aklı başında vatandaşlarımız tarafından büyük bir rağbet görerek âdeta kapışılmaya başlanmıştır.

Bu Mühim Fırsatı Kaçırmayınız.
Sonra Pişman Olacaksınız.

Soğuksuyu bilmeyenlere dağıtmak için vereceğimiz şu tafsilâtı lütfen okuyunuz:1. 1. En güzel, en temiz, en sıhhî ve mülayim bir havaya maliktir.
2. Manzara itibariyle dünyada eşi olmayan bir yerdir.
3. Kendi isminde fevkalâde şifalı bir pınar suyuna maliktir.
4. Doğrudan doğruya deniz kenarındadır. Zaten deniz kenarında olmayan bir sayfiye şehri hiçbir kıymet ifade etmez.

5. Hiçbir yerde görülmeyen bir mazhariyeti daha vardır SoÄŸuksuyu’nun. Burada hem yaz hem kış oturulabilir.
6. Bir defa her yarım saatte bir tren vardır. Gelecek sene elektrikli tren gelecek ve her 10 dakikada bir Sirkeci — Soğuksu arasında tren kalkacaktır.
7. Arsa fiyatları inanılamayacak bir ÅŸekilde günden güne artmaktadır. Size bir fikir vermek için ÅŸu kadarını söyleyelim. 950 senesinde arsa fiyatları 2 lira iken 951’de 3.5, 952’de 7.5 ve 933 Haziran’ında 10 liraya yükselmiÅŸtir.
8. Yaz ve kış eğlence itibariyle de emsalsizdir. Çekmece Gölü kenarında mükemmel plaj vardır. Her türlü deniz sporu ve kışın ördek avı yapılır.
9. Turizm mıntıkası olarak kabûl edilmiştir. İstikbâli fevkalâde parlaktır.
10. Allahın bir cenneti, tabiatın bir harikasıdır. Burada bir arsa sahibi olmak, bir servete malik olmak demektir. Burada 2 arsa almakla kendinize bir istikbâl hazırlamış olacaksınız.